Loading...

Du laver kun én ansøgning om Bilfinansiering – og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Autolånet ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.062 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste billån

Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Billån, og vælge det bedste lån.

 • bilfinansiering ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • bilfinansiering modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste Bil og vælger selv den bedste bilfinansiering uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • bilfinansiering vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

2.479 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • bilfinansiering let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Du får en simpelt bilfinansiering uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • bilfinansiering altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • bilfinansiering altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån & Autolånet

Læs mere om bilfinansiering her

Bilfinansiering uden udbetaling

Hvis du er på udkig efter bilfinansiering, er der overordnet set to måder du kan få dette på; enten med eller uden udbetaling. Hvis banken stiller krav om udbetaling, betyder det at du medfinansierer købet af bilen ved selv at betale mellem 10-20% af bilens pris, hvor banken eller finansieringsselskabet udsteder dig lån til de resterende 80-90% af bilens købspris. Fordelen ved dette er, at banken eller finansieringsselskabet kan se, at du har penge på kontoen, som du kan benytte til bilkøbet. For dem betyder det en lavere risiko for misligholdelse og afskrivning på lånet, som til gengæld betyder lavere rente og omkostninger for dig i forbindelse med dit bilkøb.

For dig kan ulempen være hvis du ikke har mulighed for at stille med udbetaling på de ca. 20% af bilens købspris. Her er der også mulighed for at få finansiering uden udbetaling, hvor du dermed låner hele bilens købspris af en bank eller finansieringsselskab. Som oftest vil dette også betyde lidt højere rente på lånet, og det som oftest også vil være nemmest at kunne låne uden udbetaling til fabriksny bil, da nogen banker og finansieringsselskaber kræver egen udbetaling på en brugt bil.

Hos Autolånet kan du låne til bilkøb uden udbetaling og til nogle fornuftige renter. Ansøg her. Bag Autolånet står Letfinans, som er dansk lånemægler, der indhenter flere tilbud fra banker og finansieringsselskaber på eksempelvis forbrugslån.

Finansiering med sikkerhed

En anden måde at inddele finansieringsmulighederne til bilkøb på, er ved at skelne mellem Lån med sikkerhed i bilen og lån uden sikkerhed i bilen. Når du optager bilfinansiering mod sikkerhed, betyder det, at bank eller finansieringsselskab yder lånet ved at tage pant i bilen. Når långiver har pant i bilen, kan långiver tage bilen tilbage og sælge den for at indfri dit lån, hvis du ikke betaler lånet tilbage i henhold til den låneaftale der er indgået.

Med mulighed for pant i bilen skal du også være opmærksom når du f.eks. køber brugt bil, hvor der kan være restgæld i bilen, som er tilknyttet en panthaver. Den tilbageværende gæld der måtte være i bilen, følger bilen og ikke personen. Der kan derfor være risiko for at komme til at hænge på restgælden i bilen, hvis ikke pantet aflyses. Det er derfor vigtigt, at du ved køb af brugt bil med tinglyst pant, sørger for at få panthaver til at aflyse sit pant, når du overtager ejerskabet af bilen.

Ved at slå op på Tinglysningen med bilens stelnummer, kan du se om der er pant i bilen, og hvem der er panthaver.

Finansiering med sikkerhed/pant i bilen har ofte lavere renter, da risikoen for afskrivning af lån vil være reduceret for banken eller finansieringsselskabet. Du betaler dog stadig for de lavere renter i form af bl.a. tinglysningsafgift. Derfor skal du bl.a. sammenligne ÅOP, når du ser på forskellige tilbud på finansiering. Læs mere om ÅOP og hvad ÅOP betyder under Rente, ÅOP og løbetid.

Bilfinansiering uden sikkerhed

En anden type finansiering, er finansiering uden sikkerhed i bilen. Dette betyder, at banken ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant. Renten kan også være lidt højere, da den långivende bank eller finansieringsselskab ikke på samme måde har sikkerhed for sit lån, og derfor vil have ekstra betaling for den øgede risiko for misligholdelse og afskrivning af lånet. Du slipper dog for at betale tinglysningsafgift mv.

Hvis bankerne betragter dig som en god kunde med god økonomi, og er du f.eks. boligejer, vil et billån uden sikkerhed i mange tilfælde være konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed. De generelt lave renter vi i øjeblikket oplever i Danmark gør, at bilfinansiering uden sikkerhed for gode kunder vil være en overvejelse værd. Igen er det vigtigt at kigge på ÅOP, for at kunne sammenligne de to typer af billån.

Autolånet sørger samtidig for, at bankerne og finansieringsselskaberne i vores samarbejde kommer til at konkurrere om dig som kunde, hvilket er med til at reducere dine omkostninger i forbindelse med finansiering. Konkurrence – og Forbrugerstyrelsen opfordrer folk til at afsøge markedet og indhente flere tilbud på lån.

Rente, ÅOP og løbetid

Renten er den omkostning du betaler banken finansieringsselskab for at låne penge til køb af bil. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Gennem Autolånet og de banker vi samarbejder med, vil du som oftest blive tilbudt variabel rente på dit lån. Variabel rente betyder modsat fast rente, at renten kan ændre sig i lånets løbetid, men at renten samtidig justeres ned, hvis reference-renten falder. Renten er baseret på bl.a. risiko for afskrivning af lån og långivers interne omkostninger. Långiver beregner den rentesats du skal betale ved at foretage en kreditvurdering af dig, og ved at se på det bilkøb du ønsker at foretage med lånet. Ligeledes vil bilmærke og bilens alder også have indvirkning på den rente du skal betale på dit lån.

Har du god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du ofte blive tilbudt de laveste rentesatser, hvilket kan gøre det interessant for dig at ansøge om billån uden sikkerhed og uden udbetaling. Autolånet anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Sammen med renter betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift m.m. Disse gebyrer indregnes i ÅOP så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på flere forskellige lån, er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed.

Løbetid er den periode, som du betaler lånet tilbage over. Du skal vælge et lån med lang løbetid, hvis du ønsker lav månedlig ydelse, hvor udgifterne på lånet spredes over en længere periode, som dermed gør de månedlige ydelser mindre. Hvis du derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid. De månedlige ydelser bliver højere, men du er tilsvarende hurtigere ude af gælden, hvilket igen betyder lavere renteomkostninger. Du bør desuden tilpasse din ønskede løbetid med det forventede værditab på bilen, så du afvikler din gæld i takt med det værditab som opstår på din bil.

Bilkøb af forhandler eller privatperson

Hvis du er på udkig efter ny bil, vil du enten kunne købe din bil som ny eller brugt, og enten af bilforhandler eller privatperson. Der er både fordele og ulemper ved begge dele. Oftest vil fordelen ved bilkøb gennem en forhandler være en række rettigheder du som forbruger har i henhold til lovgivningen. Den vigtigste rettighed du har i denne sammenhæng, er reklamationsret over bilkøb, som gør at du kan reklamere over eventuelle mangler og fejl på køretøjet. Disse fejl og mangler skal bilforhandleren udbedre eller kompensere dig for. Det betyder dog, at du ofte også vil skulle betale mere for din bil hos en forhandler end hos en privatperson.

Køber du din bil af en privatperson er du ikke dækket af Købeloven, og du køber derfor din bil som beset, med mindre andet aftales. Der er derfor en række ting du skal være opmærksom på:

Du skal som omtalt under bilfinansiering med sikkerhed sikre dig, at der ikke er restgæld i bilen, og hvis der er, skal du og sælger sørge for at pantet i bilen aflyses hos panthaver.

Du bør tjekke bilens stand grundigt, tjekke om bilen har fået de påkrævede services der skulle være behov for og om lovpligtige bilsyn har været overholdt. Opdager du først eventuelle fejl og mangler efterfølgende, vil det være svært for dig at reklamere overfor sælger.

Sørg for at få den originale registreringsattest på bilen fra sælger, så du kan omregistrere bilen til dig selv hos SKAT.

Denne artikel. fra FDM skitserer flere ting, som du evt. skal være opmærksom på i forbindelse med bilkøb fra private.

Inden du låner til bilkøb

Autolånet og de banker vi samarbejder med, anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om finansiering af bilkøb. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og derefter trække faste månedlige udgifter fra (Husleje, forsikringer, abonnementer, transport, el, vand og varme).
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som f.eks. bilreparation.

Med budgettet kan du se dit månedlige rådighedsbeløb, og dermed bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og om der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Ligeledes vil bankerne og finansieringsselskaberne som Autolånet samarbejder med have krav til dig der ønsker at optage billån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Autolånet opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 21 år
 ● Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret
Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Tjek om du evt. er registreret som dårlig betaler hos RKI/Experian her.

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om bilfinansiering – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her