Loading...

Du laver kun én ansøgning om MC lån – og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Autolånet ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.056 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit MC lån

Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på MC lån, og vælge det bedste lån.

 • MC lån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • MC lån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste MC og vælger selv det bedste MC lån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • MC lån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

3.469 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • MC lån let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Du får et simpelt MC lån uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • MC lån altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • MC lån altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om MC lån & Autolånet

Læs mere om Autolånet herMC lån

Har du fundet en lækker motorcykel, som du drømmer om at køre mod solnedgangen i, men rækker økonomien ikke helt til købet af den? Så er et MC lån vejen frem. Et MC lån er kendetegnet ved, at det er øremærket køb af motorcykel, og det minder derfor meget om et billån eller boliglån, som på samme måde er lån med køb af henholdsvis bil og bolig for øje. Ønsker du større frihed i forhold til, hvad pengene fra lånet skal bruges til, så er et forbrugslån vejen frem. Med denne type lån kan du bruge pengene til lige præcis det, du ønsker. Fordelen ved et MC-lån frem for et forbrugslån er, at du kan stille motorcyklen som sikkerhed for lånet og dermed opnå en lavere rente. Forud for at du optager et MC lån er der en række ting, du bør være opmærksom på. Det kan du læse meget mere om i vores guide nedenfor.


Inden du låner til MC

Autolånet og de banker, vi samarbejder med, anbefaler, at du lægger et konservativt budget for din økonomi før du ansøger om et MC lån. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Løn, huslejeindtægt osv.), og derefter trække alle faste månedlige udgifter fra (Forsikringer, husleje osv.)
Det er altid en god ide at lægge en ekstra luft ind i budgettet til uforudsete udgifter, som fx reparationer på den købte motorcykel.

Med budgettet kan du se dit månedlige rådighedsbeløb, og dermed bedre beslutte dig for, hvor meget du ønsker at låne og danne dig et overblik over, hvor meget du kan købe båd for. Du kan samtidig løbende følge med i, om dit budget holder, og om det er nødvendigt at justere på det.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere have forskellige krav til dig. Dette kan være krav til indtægt, alder, boligforhold osv.

Minimumskravene for at ansøge gennem Autolånet er følgende:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året før skat
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og laveste omkostninger på dit MC lån.


MC lån - Inden du låner til MC

Hvilken motorcykel kan jeg købe med et MC lån?

Hos Autolånet er der ikke nogen krav til, hvilken MC du ønsker at låne til, hverken når det kommer til motorcyklens alder, stand eller mærke. Optager du dit MC lån gennem Autolånet, så vil pengene blive udbetalt til din egen konto, så du selv har rådighed over det samlede lånebeløb.

Det sikrer dig maksimal frihed og fleksibilitet, når du skal ud og købe din næste motorcykel

Autolånet og vores bankpartnere anbefaler, at du undersøger markedet grundigt og køber en god kvalitetsmotorcykel med så høj en gensalgsværdi som muligt. Dem kan du finde ved at s på anmeldelser af de forskellige motorcykler og motorcykelforhandlere eller ved køb på seriøse udbudssider som fx 123 MC.


MC lån uden sikkerhed

Hos Autolånet ansøger du altid gratis og uforpligtende om lån til motorcykel uden sikkerhed i Motorcyklen. Dette betyder at renten på dit lån vil være lidt højere (Fra 3,49%) end ved lån med sikkerhed i motorcyklen. Samtidig ansøger du gennem Autolånet altid om lån uden udbetaling, hvilket gør det nemmere og mere fleksibelt for dig at købe din ønskede motorcykel. Du vil fx ikke skulle stille med en udbetaling på 25.000 kr. ved et lån til MC på 200.000 kr. Hos Autolånet får du altså et nemt og enkelt lån uden overraskelser.

Du slipper for besværet og omkostningerne ved at tinglyse pant i din motorcykel, og konkurrencen på udlånsmarkedet i Danmark har efterhånden gjort, at renteforskellen på et lån med eller uden pant er blevet minimeret.

Gennem Autolånet kan du ansøge om MC lån op til 350.000 kr. med en løbetid op til 12 år (144 mdr.), og vi er med hele vejen, så du får det bedste motorcykel lån.


MC lån - MC lån uden sikkerhed

MC lån med eller uden udbetaling

Når du skal optage et MC lån, så skal du samtidig beslutte, om lånet skal være med eller uden udbetaling. Et MC lån med udbetaling betyder, at du lægger en procentdel af beløbet til købet selv, som oftest 20%, og så låner du de resterende 80% af en bank eller et finansieringsselskab. Som udgangspunkt kan du regne med, at jo højere en udbetaling, du selv kan stille med, jo billigere er lånet samlet set, hvad angår renter, gebyrer osv.

Har du ikke pengene til en udbetaling, eller er din opsparing øremærket noget andet, så kan du i stedet vælge et MC lån uden udbetaling. Uanset om du søger et MC lån med eller uden udbetaling, så kan vi hos Autolånet hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning for dig. Udfylder du vores ansøgning, så kvitterer vi med tilbud på MC lån fra en række anerkendte banker. Om du vil benytte dig af et af tilbuddene om MC lån eller ej, er helt op til dig.


Rente, ÅOP & Løbetid

Renten er den omkostning du betaler banken for at låne penge til købet af din Motorcykel. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Banken udregner den rentesats du skal betale som kunde ved at foretage en kreditvurdering af dig. Hvis du har god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du ofte blive tilbudt en lavere rentesats. Autolånet anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger, selvom dette ikke et krav. Ansøg her. Der findes to typer af renter. Dem kan du læse mere om i afsnittet nedenfor.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Hvilket er de samlede årlige udgifter på dit lån. Herunder gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, betalingsgebyrer m.m. Disse gebyrer indregnes i din ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne motorcykel lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om motorcykel lån både med og uden sikkerhed.

Løbetid er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Hvis du går efter en lav månedlig ydelse, skal du vælge et lån med lang løbetid. Hvis du derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid. Når du ønsker at optage et MC lån, så bør du give din økonomi et grundigt eftertjek og på den måde finde ud af, hvor meget du kan betale af på dit lån per måned og derved fastlægge, hvor lang en løbetid dit lån skal have.


MC lån med variabel eller fast rente

Forud for optagelse af et MC lån bør du overveje, om et lån med en fast eller variabel rente er den bedste løsning for dig.

 • Fast rente - hvis du vælger et MC lån med en fast rente, så er du sikker på, at der ikke vil forekomme renteudsving i lånets løbetid. Det betyder, at du betaler den samme faste rente gennem hele lånets løbetid. Fordelen ved at vælge denne type rente er, at du vil have stor stabilitet i din privatøkonomi, idet du ved, præcis hvor meget du skal betale af på dit lån hver måned. Til gengæld vil et MC lån med en fast rente ofte være lidt dyrere end et MC lån med en variabel rente.
 • Variabel rente - Vælger du et MC lån med en variabel rente, så kan prisen på lånet svinge, idet renten både kan gå op og ned i lånets løbetid. Du kan derfor risikere at skulle betale mere end med lånet med den faste rente. Men dette lån kan også ende med at være en billigere løsning for dig, hvis du er heldig, og renten falder. Det er derfor din risikovillighed, der er afgørende for, hvilken type rente dit MC lån skal have. Det er dog også værd at tage med, at en fast rente som udgangspunkt bedst kan svare sig, hvis der er tale om et lån med en lang løbetid. En variabel rente giver bedst mening med et lån med en kort løbetid, idet risikoen for renteudsving er lavere, jo kortere perioden er.

De banker, som vi hos Autolånet samarbejder med, vil som oftest tilbyde et MC lån med en variabel rente.


Hvordan finder jeg det bedste MC lån?

Når du skal finde det bedste MC lån, så er det først og fremmest vigtigt at slå koldt vand i blodet. Der er mange låneudbydere, som hellere end gerne vil låne dig penge, og som lokker med fordele af den ene og den anden slags. Men et MC lån, som ved første øjekast ser billigt ud, kan ende med at koste dig dyrt i renter, omkostninger og eventuelle rykkergebyrer, hvis du pludselig ikke er i stand til at tilbagebetale dit MC lån. Derfor er det vigtigt altid at læse det med småt, når du låner penge. Desuden anbefales det, at du gennemsøger markedet grundigt og sammenligner de forskellige tilbud forud for, at du optager et MC lån. Når du sammenligner de forskellige MC lån, så er det ÅOP, du skal have øje for. På den måde er du sikker på, at der er taget højde for samtlige af de omkostninger, der er forbundet med lånet og optagelsen af det er taget med i beregningen. Samtidig er det vigtigt, at de lån, du sammenligner, har den samme løbetid og er på det samme beløb. Har du brug for hjælp til at finde det bedste MC lån? Så står vi hos Autolånet klar til at hjælpe dig.


Lad Autolånet hjælpe med MC lån

Når det kommer til MC lån, så vil vi hos Autolånet hellere end gerne hjælpe dig med at finde det bedste tilbud. Du skal blot bruge få minutter på at udfylde vores ansøgning om MC lån, og så vil du kort efter modtage tilbud fra flere forskellige banker. På den måde vender vi det danske lånemarked om og lader bankerne konkurrere om dig. Ved at afsøge markedet grundigt kan du spare tusindvis af kroner på dit lån. Det er helt gratis at gøre brug af os til sammenligning af lån, og ønsker du ikke at benytte dig af nogen af de tilsendte tilbud, så står det dig helt frit for at takke nej.

Skal vi hjælpe dig med at finde det bedste og billigste MC lån? Så udfyld ansøgningen øverst på siden. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi kan hjælpe dig godt videre på vejen mod det bedste MC lån for dig.

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om MC lån – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her