Loading...

Du laver kun én ansøgning om MC lån – og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Autolånet ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.062 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit MC lån

Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på MC lån, og vælge det bedste lån.

 • MC lån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • MC lån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste MC og vælger selv det bedste MC lån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • MC lån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

2.391 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • MC lån let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Du får et simpelt MC lån uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • MC lån altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • MC lån altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om MC lån & Autolånet

Læs mere om Autolånet her

Inden du låner til MC

Autolånet og de banker vi samarbejder med, anbefaler at du lægger et konservativt budget for din økonomi før du ansøger om et MC lån. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Løn, huslejeindtægt osv.), og derefter trække alle faste månedlige udgifter fra (Forsikringer, husleje osv.)
Det er altid en god ide at lægge en ekstra luft ind i budgettet til uforudsete udgifter, som fx reparationer på den købte motorcykel.

Med budgettet kan du se dit månedlige rådighedsbeløb, og dermed bedre beslutte dig for hvor meget du ønsker at låne, og danne dig et overblik over hvor meget du kan købe båd for. Du kan samtidig løbende følge med i om dit budget holder og om det er nødvendigt at justere på det.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere have forskellige krav til dig. Dette kan være krav til indtægt, alder, boligforhold osv.

Minimumskravene for at ansøge gennem Autolånet er følgende:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året før skat
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og laveste omkostninger på dit MC lån.

MC du kan låne til

Hos Autolånet er der ikke nogen krav til hvilken MC du ønsker at låne til og dit lån vil blive udbetalt til din egen konto, så du selv har rådighed over det samlede lånebeløb.

Det sikrer dig maksimal frihed og flexibilitet, når du skal ud og købe din næste motorcykel

Autolånet og vores bankpartnere anbefaler, at du undersøger markedet grundigt og køber en god kvalitets motorcykel med så høj en gensalgsværdi som muligt. Dette kan både være ved anmeldelser af de forskellige motorcykler og motorcykel forhandlere eller ved køb på seriøse udbudssider som fx 123 MC.

MC lån uden sikkerhed

Hos Autolånet ansøger du altid gratis og uforpligtende om lån til motorcykel uden sikkerhed i Motorcyklen. Dette betyder at renten på dit lån vil være lidt højere (Fra 3,49%) end ved lån med sikkerhed i motorcyklen. Samtidig ansøger du gennem Autolånet altid om lån uden udbetaling, hvilket gør det nemmer og mere flexibelt for dig at købe din ønskede motorcykel. Du vil fx ikke skulle stille med en udbetaling på fx 25.000 kr. ved et lån til MC på 200.000 kr. Hos Autolånet får du altså et nemt og enkelt lån uden overraskelser.

Du slipper for besværet og omkostningerne ved at tinglyse pant i din motorcykel, og konkurrencen på udlånsmarkedet i Danmark har efterhånden gjort, at renteforskellen på et lån med eller uden pant er blevet minimeret.

Gennem Autolånet kan du ansøge om MC lån op til 350.000 kr. med en løbetid op til 12 år (144 mdr.), og vi er med hele vejen så du får det bedste motorcykel lån.

Rente, ÅOP & Løbetid

Renten er den omkostning du betaler banken for at låne penge til købet af din Motorcykel. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Banken udregner den rentesats du skal betale som kunde ved at foretage en kreditvurdering af dig. Hvis du har god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du ofte blive tilbudt en lavere rentesats. Autolånet anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger, selvom dette ikke et krav. Ansøg her.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Hvilket er de samlede årlige udgifter på dit lån. Herunder gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, betalingsgebyrer m.m. Disse gebyrer indregnes i din ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne motorcykel lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om motorcykel lån både med og uden sikkerhed.

Løbetid er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Hvis du går efter en lav månedlig ydelse, skal du vælge et lån med lang løbetid. Hvis du derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid.

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om MC lån – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her