Loading...

Få tilbud på finansiering af bil fra flere banker med kun én låneansøgning

Lån til Bil, Båd eller MC hos din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste billån

Vores brugere sparer i gns. 42.694,- kr. årligt på deres finansiering af bil.

 • finansiering af bil ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • finansiering af bil modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste Bil og vælger selv den billigste finansiering af bilen helt uden udbetaling eller sikkerhed i bilen.

 • finansiering af bil vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

10.382 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • finansiering af bil let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed, og du får den bedste finansiering af din bil uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • finansiering af bil altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • finansiering af bil altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån & Autolånet

Læs mere om Autolånet herSidst opdateret: 17/08-2023 | Læsetid: 16 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Finansiering af bil

Er du på udkig efter et lån, der kan finansiere dit bilkøb? Så lad os hos Autolånet hjælpe dig med at finde den bedste type finansiering af bil for dig. Lader du os være lånemægler, så sparer du både tid og penge, idet vi tager os af opgaven med at indhente tilbud fra forskellige lånudbydere, som vi sender videre til dig, så du kan danne dig et overblik over de forskellige udbydere og finde frem til den type bilfinansiering, der er bedst for dig.

Vil du have tips og trick til, hvordan du finder den bedste løsning, når det kommer til finansiering af bil, så kan du med fordel læse med nedenfor, hvor vi guider dig igennem de forskellige typer af lån til bil og fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage et stort skridt på vejen mod finansiering af bil.


Finansiering af bil uden udbetaling

Hvis du er på udkig efter bilfinansiering, er der overordnet set to måder, du kan få dette på; enten med eller uden udbetaling. Finansiering med udbetaling betyder, at du medfinansierer købet af bilen ved selv at betale mellem 10 og 20% af bilens pris, hvor banken eller finansieringsselskabet låner dig til de resterende 80-90% af bilens købspris. Fordelen ved dette er, at banken eller finansieringsselskabet kan se, at du har penge på kontoen, som du kan benytte til bilkøbet. Når du kan lægge en udbetaling, så viser du samtidig banken, at du har styr på din økonomi og er i stand til at spare op, og det belønnes ofte med en lavere rente på dit lån.

Ulempen kan være, hvis du ikke har mulighed for at stille med udbetaling på de ca. 20% af bilens købspris. I så fald skal du vælge finansiering uden udbetaling, hvor du dermed låner hele bilens købspris af en bank eller finansieringsselskab. Som oftest vil dette også betyde lidt højere rente på lånet, og det vil som oftest også være nemmest at kunne låne uden udbetaling til fabriksny bil, da nogen banker og finansieringsselskaber kræver egen udbetaling på en brugt bil.

Hos Autolånet kan du låne til bilkøb uden udbetaling og til nogle fornuftige renter. Ansøg her. Bag Autolånet står Letfinans, som er dansk lånemægler, der indhenter flere tilbud fra banker og finansieringsselskaber på eksempelvis banklån og billån.


finansiering af bil - Finansiering af bil uden udbetaling

Finansiering af bil med eller uden sikkerhed

En anden måde at anskue finansieringsmulighederne til bilkøb på er ved at skelne mellem lån med sikkerhed i bilen og lån uden sikkerhed i bilen. Når du ønsker finansiering af bil mod sikkerhed, betyder det, at långiver yder lånet ved at tage pant i bilen. Med pant i bilen kan långiver tage bilen tilbage og sælge den for at indfri dit lån, hvis du ikke betaler lånet tilbage.

Vælger du finansiering af bil ved at sætte bilen som pant, så bør du være opmærksom, når du f.eks. køber brugt bil, hvor der kan være restgæld i bilen, som er tilknyttet en panthaver. Der kan derfor være risiko for at komme til at hænge på restgælden i bilen, hvis ikke pantet aflyses.

Ved at slå op på Tinglysningen med bilens stelnummer, kan du se om der er pant i bilen, og hvem der er panthaver.

Finansiering med sikkerhed/pant i bilen har ofte lavere renter, da risikoen for afskrivning af lån vil være reduceret for banken eller finansieringsselskabet. Du betaler dog stadig for långivers sikkerhed og de lavere renter i form af bl.a. tinglysningsafgift. Derfor skal du bl.a. kigge på ÅOP, når du ser på forskellige tilbud.

Den anden type er finansiering uden sikkerhed i bilen. Dette betyder, at banken ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant. Renten på lånet kan også være lidt højere, da långiver ikke på samme måde har sikkerhed for sit lån, og derfor vil have ekstra betaling for den øgede risiko for misligholdelse og afskrivning af lånet. Du slipper dog for at betale tinglysningsafgift mv.

Dette kan være en fordel, hvis du ønsker fleksibilitet i forbindelse med dit bilkøb med tanke på salg af bilen efterfølgende.

Hvis långiver betragter dig som en god kunde med god økonomi, og er du f.eks. boligejer, så vil et billån uden sikkerhed i mange tilfælde være konkurrencedygtigt med et lån med sikkerhed. Se på ÅOP, når du sammenligner de to typer af lån.

Autolånet sørger samtidig for, at bankerne og finansieringsselskaberne i vores samarbejde kommer til at konkurrere om dig som kunde, hvilket er med til at reducere dine omkostninger i forbindelse med finansiering af bil. Konkurrence – og Forbrugerstyrelsen opfordrer folk til at afsøge markedet og indhente flere tilbud på lån.

Hvis du ønsker at se, hvilken pris du kan få finansiering af bil til, så kan du med fordel benytte dig af vores billån beregner. Her indstiller du det ønskede lånebeløb og løbetid på lånet, og herefter vil du kunne se den laveste pris, du vil kunne blive tilbudt på lån til finansiering af bilkøb.


finansiering af bil - Finansiering af bil med eller uden sikkerhed

Find nogle af de mest populære låneformål her

MC lån

Her kan du ansøge lån til din næste motorcykel.

Ansøg gratis og uforpligtende om MC lån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Bådlån

Gør drømmen om ny båd til virkelighed med et bådlån gennem Autolånet.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Campingvogn Lån

Tag på eventyr og road-trip med lån til ny campingvogn gennem Autolånet.

Ansøg gratis og uforpligtende om campingvogn lån herunder.Sådan vælger du den bedste bilfinansiering

Det er meget individuelt, hvad der er den bedste type bilfinansiering for den enkelte. Når du skal vælge den bedste type bilfinansiering, bør du derfor tage udgangspunkt i din egen økonomi og situation.

Autolånet og de banker og finansieringsselskaber, vi samarbejder med, anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om finansiering af bil. Du laver dit budget ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og derefter fratrække månedlige udgifter (Husleje, forsikringer, abonnementer, transport, el, vand og varme).

Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter som for eksempel reparationer på bilen.

Med et budget kan du se dit månedlige rådighedsbeløb og dermed bedre beslutte, hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder. Med et godt overblik over dit budget har du også mulighed for at fastsætte en realistisk løbetid på dit lån. Løbetiden er den periode, du betaler lånet af over. Mange vil være fristet til at finansiere købet af deres bil med et lån med en kort løbetid for derved at komme hurtigst muligt af med lånet. Men når du skal vælge hvilken løbetid du ønsker, dit lån skal have, så bør du også forholde dig til, hvor meget du reelt er i stand til at betale af på lånet om måneden. Hvis finansierer købet af din bil med et lån med en for kort løbetid og et for højt månedligt tilbagebetalingsbeløb, så kan du ende med at skulle betale dyre rykkergebyrer, og i værste fald kan du ende med en registrering i RKI som dårlig betaler. Og med en sådan registrering vil det blive svært for dig at optage et lån til finansiering af bil i fremtiden.


finansiering af bil - Sådan vælger du den bedste bilfinansiering

Hvilke banker er bedst til finansiering af bil?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde den bedste finansiering af bil.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Rente og ÅOP

Renten er den omkostning du betaler långiver for at låne penge til køb af bil. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med det lånte beløb.

Har du god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du ofte blive tilbudt de laveste rentesatser, hvilket kan gøre det interessant for dig at ansøge om billån uden sikkerhed og uden udbetaling. Autolånet anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Med renterne på dit lån, betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift m.m. Disse gebyrer indregnes i ÅOP så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på forskellige lånetyper, er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed.


finansiering af bil - Rente og ÅOP

Bilfinansiering med fast eller variabel rente

Når du skal låne penge til finansiering af bil, så vil du blive stillet over for valget mellem et lån med en fast rente og et lån med en variabel rente. De to typer lån kommer med hver deres fordele. Når et lån har en fast rente, så betyder det, at renten er den samme gennem hele lånets løbetid. Fordelen ved et lån med en fast rente er, at du på forhånd kender det beløb, der skal afdrages på lånet hver måned. Vælger du finansiering af bil med et lån med fast rente, så vil renten dog typisk også være lidt højere end på et lån med en variabel rente.

Bilfinansiering med variabel rente er ensbetydende med, at renten kan svinge gennem lånets løbetid. Kommer der en generel rentestigning, så vil dit lån med variabel rente blive dyrere. Et generelt rentefald vil gøre dit lån billigere. En variabel rente er derfor også for dig, der er villig til at løbe en risiko, som potentielt kan ende med at spare dig penge på den lange bane. Når du optager lån gennem Autolånet vil det typisk være et lån med en variabel rente.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Før du låner

Bankerne og finansieringsselskaberne, som Autolånet samarbejder med, vil have krav til dig, der ønsker at optage billån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.
Hos Autolånet skal du opfylde disse minimumskrav:

 ● Minimum 21 år
 ● Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår, herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Tjek om du er registreret hos RKI/Experian her. Skulle du være optaget i RKI, så gælder det om at få tilbagebetalt din gæld, så du få fjernet din registrering igen. En registrering i RKi kan gøre det svært at blive godkendt til blandt andet banklån og telefonabonnementer. Du kan evt. forsøge at forhandle med dine kreditorer og på den måde forsøge at få en aftale, hvor du afdrager et realistisk beløb om måneden, der kan sikre, at du kommer ud af din gæld. Når du har tilbagebetalt din gæld, så husk at få en kvittering på din tilbagebetaling og bede virksomheden om at fjerne din registrering.


finansiering af bil - Før du låner

Lad Autolånet hjælpe med finansiering af bil

Med kun en låneansøgning kan du få tilsendt en række tilbud på finansiering af din nye bil. Det fungerer på den måde, at du udfylder en låneansøgning med dine ønsker til lånets beløb og løbetid. Du kan låne mellem 30.000 og 400.000 og lånets løbetid kan være på mellem 12 måneder og 12 år. Når du sender din låneansøgning til os, så sender vi den videre til vores bankpartnere, som med det samme vurderer den og sender tilbud på finansiering af bil direkte tilbage til dig. Herefter kan du se de forskellige tilbud igennem og udvælge den type finansiering af bil, som passer dig bedst. Det er helt gratis og uforpligtende at gøre brug af os som lånemægler, og du bestemmer helt selv, hvilket af tilbuddene du vil benytte dig af, og det står dig også frit for at takke nej til dem alle.

Det er nemt og enkelt af benytte sig af vores tjeneste, og når du har sendt din ansøgning afsted, så vil du inden for ganske få minutter modtage tilbud fra bankerne. Når du har udvalgt et lånetilbud og har underskrevet låneaftalen, så vil der som oftest gå 1-2 hverdage, før pengene er på din konto, og du kan bruge dem til at finansiere købet af din nye bil, så du kan blive godt kørende.

Har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der hellere end gerne hjælper dig godt videre på vejen mod den bedste finansiering til bil.

Kilde: Autolånet.dk

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om finansiering af bil – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her