Loading...

Lav kun én ansøgning om Bil uden udbetaling – og modtag tilbud fra flere banker

Lån til Bil, Båd eller MC hos din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste lån

Vores brugere sparer i gns. 42.694,- kr. årligt på deres bil uden udbetaling lån.

 • Bil uden udbetaling ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • Bil uden udbetaling modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste bil og vælger selv din bil uden udbetaling uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • Bil uden udbetaling vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

10.382 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Bil uden udbetaling let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed, og du kan købe din bil uden udbetaling med et billån uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • Bil uden udbetaling altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • Bil uden udbetaling altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån & Autolånet

Læs mere om Autolånet herSidst opdateret: 18/08-2023 | Læsetid: 8 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Bilfinansiering uden udbetaling

Går du med tanker om at købe ny bil? Uanset om det er en ny eller brugt bil, du ønsker at købe, så har du mulighed for at optage et billån til finansiering af købet. Der er to måder du kan finansiere dit køb på, og det er enten med et billån med udbetaling eller med et billån uden udbetaling. Er der krav om udbetaling betyder det, at du selv medfinansierer købet af bilen ved at lægge en udbetaling på f.eks. 20% af bilens pris, og hvor långiver udsteder lån på de resterende 80%. Visse banker og finansieringsselskaber kan stille krav om udbetaling, men det er blevet mere og mere almindeligt, at der tilbydes billån uden udbetaling

Hos Autolånet kan du få billån uden udbetaling og til lave renter. Størrelsen på renten vil selvfølgelig afhænge af en kreditvurdering af dig som kunde. Letfinans står som dansk lånemægler bag Autolånet, der indhenter flere forskellige tilbud fra banker og finansieringsselskaber. Med Autolånet og Letfinans som mægler vil bankerne konkurrere om dig som kunde, hvilket kan være med til at sikre dig lavere omkostninger på dit billån uden udbetaling. Vil du vide mere om finansiering af bil uden udbetaling, og hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det bedst mulige lån, så læs med nedenfor.


Bil uden udbetaling

Billån uden sikkerhed/pant

Udover at kunne låne penge til at købe bil uden udbetaling, er der også billån uden sikkerhed i bilen. Det betyder, at långiver ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant. Renten kan være lidt højere, da den långivende bank eller finansieringsselskab ikke på samme måde har sikkerhed for lånet. Du slipper dog for at betale tinglysningsafgift mv., ligesom du heller ikke skal sørge for aflysning af pant, hvis du f.eks. køber af privatperson.

Hvis bankerne eller finansieringsselskaberne anser dig for at være god kunde med god økonomi, vil et billån uden udbetaling og uden sikkerhed i mange tilfælde være konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed. Her vil der blandt andet blive set på din jobsituation, dine indtægter og dine gældsforhold.

Billån uden sikkerhed og uden udbetaling kan bedre svare sig for dig, hvis du anses for at være en god kunde af bankerne og finansieringsselskaberne, og især hvis du ofte skifter bil, da omkostningerne forbundet med tinglysning, registrering etc. kan gøre det dyrt, hvis du kun påtænker at have din bil i en kortere periode.

Hvis du optager billån med sikkerhed/pant, betyder det, at banken eller finansieringsselskabet giver dig lånet ved at tage bilen i pant. Når långiver har tinglyst pant i bilen, kan långiver tage bilen tilbage og sælge den, hvis ikke du betaler i henhold til den indgåede låneaftale.

Med bilens stelnummer kan du slå op på tinglysningen, og se om der evt. er pant i bilen. Billån med sikkerhed/pant i bilen har umiddelbart lave renter, da risikoen for misligholdelse og afskrivning af lån er reduceret for långiver. Du betaler dog stadig for de lavere renter i form af bl.a. tinglysningsafgift. Derfor skal du bl.a. sammenligne ÅOP, når du ser på forskellige tilbud på finansiering.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Sammen med renter betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift m.m. Disse gebyrer indregnes i ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på flere forskellige lån, er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Autolånet sørger for, at bankerne og finansieringsselskaberne i vores samarbejde kommer til at konkurrere om dig som kunde, hvilket er med til at reducere dine omkostninger i forbindelse med dit køb af bil uden udbetaling.


bil uden udbetaling - Bil uden sikkerhed/pant

Find nogle af de mest populære låneformål her

MC lån

Her kan du ansøge lån til din næste motorcykel.

Ansøg gratis og uforpligtende om MC lån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Bådlån

Gør drømmen om ny båd til virkelighed med et bådlån gennem Autolånet.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Campingvogn Lån

Tag på eventyr og road-trip med lån til ny campingvogn gennem Autolånet.

Ansøg gratis og uforpligtende om campingvogn lån herunder.Fordele ved billån uden udbetaling

Ved at låne penge til bil uden udbetaling behøver du ikke at lægge nogen penge selv, men kan i stedet låne hele beløbet. En af fordelene ved et billån uden udbetaling er derfor, at du ikke behøver at bruge din opsparing eller eventuelle friværdi på lånet til bilen. Lån til bil uden udbetaling er derfor også en fordel for dig, der ikke er i stand til at lægge en udbetaling, men derimod har brug for at låne hele beløbet til købet af dine nye bil. Ved at optage et billån uden udbetaling sparer du desuden udgifterne til tinglysnings- og stempelafgift.

Ønsker du at optage et lån til bil uden udbetaling? Så står vi hos Autolånet klar til at hjælpe dig. Du skal blot oplyse os om dine ønsker til lånets beløb og løbetid, og så tager vi os af besværet med at indhente tilbud fra en række forskellige låneudbydere, som du i ro og mag kan vælge mellem. Det er helt gratis og uforpligtende at benytte sig af vores service.


Fordele ved billån uden udbetaling

Hvilke banker er bedst til billån uden udbetaling?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste billån uden udbetaling.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Før du optager billån uden udbetaling

Låneudbyderne kan have forskellige krav til dig som låntager. Ønsker du at optage et lån til køb af bil uden udbetaling hos Autolånet, så stiller vi følgende krav:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år
 • Du skal have en fast årlig indkomst på minimum 180.000 kr.
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Skulle du være registreret i RKI, så er det ikke muligt for dig at optage et lån til bil uden udbetaling hos Autolånet på nuværende tidspunkt, men heldigvis er det muligt at komme ud af RKI igen. Det kræver blot, at du tilbagebetaler din gæld. Når du gør dette, så husk at få en kvittering og at bede firmaet om at slette dig hos RKI – det er nemlig deres opgave.

Forud for at du låner penge hos Autolånet, vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig, hvor der blandt andet vil blive set på din gældsfaktor, dvs. din gæld i forhold til din indkomst og dine ejerforhold såfremt du ejer et hus, en bil eller en lejlighed. Denne kreditvurdering er samtidig din garanti for, at du får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Har du besluttet dig for at finansiere din nye bil med et lån uden udbetaling, så er det en god idé at skabe et godt overblik over din økonomi, og det kan du med fordel gøre ved at finde frem til dit rådighedsbeløb. Rådighedsbeløbet finder du ved at trække dine månedlige udgifter fra din månedlige indtægt. Summen af dette er dit rådighedsbeløb, og det kan hjælpe dig med at finde et beløb, du har mulighed for at tilbagebetale hver måned og dermed en realistisk løbetid på dit lån til bil uden udbetaling. Mange tænker, at det er vigtigt at have en så kort løbetid på lånet som muligt, men det er endnu vigtigere, at du er i stand til at afdrage på lånet. Er det ikke tilfældet, så kan dit billån uden udbetaling ende med at blive en dyr affære, idet du kan ende med at skulle hæfte for dyre rykkere, og i værste tilfælde kan ubetalt gæld ende med en registrering i RKI, som vil gøre det meget svært for dig at låne penge fremover. Det er derfor en god idé at sætte sig grundigt ind i egen økonomi, inden der optages et billån uden udbetaling.


Før du optager billån uden udbetaling

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Billån uden udbetaling med medansøger

Ønsker du at låne penge til en bil uden udbetaling, så kan du med fordel overveje at søge om lånet med en medansøger. Når I er to om lånet, så er der større chance for at blive godkendt til lånet, og samtidig kan du få et billigere billån uden udbetaling, idet banken ofte vil kunne give en lavere rente på lånet.

Når du optager et billån uden udbetaling med en medansøger, så er det vigtigt at huske, at din medansøger hæfter for lånet, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale pengene. Din medansøger kan derfor også ende i RKI, hvis ingen af jer er i stand til at betale lånet tilbage. Det er derfor vigtigt at vælge en medansøger, som du har tillid til.

Ud over at en medansøger kan sikre dig en mere favorabel rente på et lån til bil uden udbetaling, så kan det også være værd at overveje, hvis du har en lav månedlig indkomst, eller hvis du ønsker at optage et stort lån, da der er forbedrede chancer for, at I bliver godkendt, når I er to om lånet. Vælger du at låne penge til billån uden udbetaling her hos Autolånet, så har du også mulighed for at låne pengene med en medansøger og dermed få et billigere og bedre lån.


Billån uden udbetaling med medansøger

Lad os hjælpe med finansiering af bil uden udbetaling

Hos Autolånet ønsker vi at være danskernes foretrukne lånemægler, og vi hjælper også hellere end gerne dig med at finde det bedste tilbud på finansiering af bil uden udbetaling. Vi hjælper dig med at indsamle tilbud fra en række forskellige banker, som du frit kan vælge mellem, og vi gør det helt gratis. For at få tilsendt lånetilbud skal du blot udfylde ansøgningen, som du finder øverst på siden, og så er du godt på vej mod at finde det bedste billån uden udbetaling for dig.

Hos Autolånet er du som kunde i fokus, og vi sætter en ære i, at du føler dig tryg og velinformeret hele vejen gennem processen. Bliver du i tvivl om noget undervejs, så kontakt gerne vores kundecenter. Her sidder vi klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have.

Kilde: Autolånet.dk

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om bil uden udbetaling – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her