Loading...

Du laver kun én ansøgning om Bådlån – og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Autolånet ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.062 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste bådlån

Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Bådlån, og vælge det bedste lån.

 • bådlån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • bådlån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste båd og vælger selv det billigste bådlån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • bådlån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

2.479 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • bådlån let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Du får et simpelt bådlån uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • bådlån altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • bådlån altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om Bådlån & Autolånet

Læs mere om Autolånet her

Både du kan låne til

Hos Autolånet er der ikke nogen krav til hvilken båd du ønsker at låne til og lånet vil blive udbetalt til din egen konto, så du selv har rådighed over beløbet.

Det sikrer dig maksimal frihed og flexibilitet, når du skal ud og købe din båd.

Autolånet og vores bankpartnere anbefaler, at du undersøger markedet grundigt og køber en god kvalitets båd med så høj en gensalgsværdi som muligt. Dette kan både være anmeldelser af de forskellige både og forhandlere eller ved køb på seriøse udbudssider som fx DBA eller Scanboat.

Bådlån uden sikkerhed i båden

Hos Autolånet ansøger du altid gratis og uforpligtende om bådlån uden sikkerhed i båden. Dette betyder at renten på dit lån vil være lidt højere (Fra 3,49%) end ved lån med sikkerhed i båden.

Dette skyldes at de banker Autolånet samarbejder med og sender din låneansøgning ud til, vil risikovurdere et lån uden sikkerhed højere end hvis der var sikkerhed i båden. Til gengæld slipper du for besværet og omkostningerne ved at tinglyse pant i din båd og konkurrencen på udlånsmarkedet i Danmark har efterhånden gjort, at renteforskellen er blevet minimeret.

Gennem Autolånet kan du ansøge om bådlån op til 350.000 kr. med en løbetid op til 12 år (144 mdr.), og vi er med hele vejen så du får det bedste lån.

Rente, ÅOP & Løbetid

Renten er den omkostning du betaler banken for at låne penge til købet af din båd. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Banken udregner den rentesats du skal betale som kunde ved at foretage en kreditvurdering af dig. Hvis du har god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du ofte blive tilbudt de lavere rentesatser. Autolånet anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger. Dette er dog ikke et krav. Ansøg her.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renter betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, betalingsgebyrer m.m. Disse gebyrer indregnes i din ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne bådlån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed.

Løbetid er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Hvis du går efter en lav månedlig ydelse, skal du vælge et lån med lang løbetid, hvor udgifterne på lånet spredes over en længere periode, som gør de månedlige ydelser mindre. Hvis du derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid. De månedlige ydelser bliver højere, men du er hurtigere ude af gælden, hvilket igen betyder lavere renteomkostninger.

Inden du låner til bådkøb

Autolånet og de banker vi samarbejder med, anbefaler at du lægger et konservativt budget for din økonomi før du ansøger om et bådlån. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen, og derefter trække faste månedlige udgifter fra. Dette værende husleje, transport, el, vand og varme osv.
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som fx reparationer på den købte båd.

Med budgettet kan du se dit månedlige rådighedsbeløb, og dermed bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne og danne dig et overblik over hvor meget du kan købe båd for. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere have forskellige krav til dig der ønsker at optage et bådlån. Dette kan være krav til indtægt, alder osv.

Minimumskravene for at ansøge gennem Autolånet er følgende:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit bådlån.

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om bådlån – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her