Loading...

Du får det Billigste Billån med kun én låneansøgning - og tilbud fra flere banker

Start ansøgning  Autolånet ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.062 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste billån

Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Billån, og vælge det bedste lån.

 • Billigste billån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • Billigste billån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste Bil og vælger selv det billigste billån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • Billigste billån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

2.479 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Billigste billån let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Du får det billigste billån uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • Billigste billån altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • Billigste billån altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån & Autolånet

Læs mere om Autolånet her

Billigste billån uden udbetaling

Når du skal ud og købe ny bil er der overordnet to måder du kan finansiere din nye bil på, og det er enten med eller uden udbetaling. Dette gælder både ved køb at brugt bil eller ved køb af ny bil. Hvis der stilles krav om udbetaling, betyder det, at du selv medfinansierer købet af bilen ved selv at betale f.eks. 25% af bilens pris, hvorefter banken eller finansieringsselskabet finansierer de resterende 75% ved et billån. Det kan betyde umiddelbar lavere rente for dig hvis du stiller med udbetaling i forbindelse med dit bilkøb, men der kan være andre væsentlige fordele, hvis du vælger at optage et billån uden udbetaling.

Det er blevet mere og mere almindeligt at der tilbydes billån uden udbetaling, både på fabriksnye og brugte biler.

Hos Autolånet ansøger du altid om billån uden udbetaling, hvilket betyder at bankerne finansierer det fulde lånebeløb. Dette betyder at du kan låne fra 3,49% i variabel rente op til 350.000 kr. og du har samtidig mulighed for at vælge længere løbetid og dermed lavere månedlig ydelse end ved de fleste billån hvor du skal stille med udbetaling. Hvis du ønsker at udskifte din bil lidt oftere kan en lang løbetid og lav månedlig ydelse være fordelagtigt.

Autolånet er en dansk lånemægler, der automatisk indhenter flere tilbud fra banker og finansieringsselskaber. Du behøver kun at lave én låneansøgning, og med Autolånet som mægler, kommer bankerne og finansieringsselskaberne til at konkurrere om dig som kunde, hvilket er med til at sikre dig det bedste lånetilbud og det billigste billån.

Billigste billån uden sikkerhed/pant

Billån uden sikkerhed i bilen betyder, at banken ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant der skal tinglyses. Renten ved billån uden sikkerhed kan være lidt højere, da den långivende bank ikke på samme måde har sikkerhed i bilen og dermed bedre sikkerhed for sit lån. Til gengæld slipper du for at betale tinglysningsafgift og andre gebyrer og bl.a. derfor skal du altid se på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), når du sammenligner billån. På billån betaler du renter og ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift (Ved sikkerhed/pant) m.m. Alle disse gebyrer indregnes i ÅOP. Ved at sammenligne ÅOP på flere forskellige lån med eller uden sikkerhed, er det muligt for dig at sammenligne billånenes reelle pris og endelige omkostninger.

Et billån uden udbetaling og uden sikkerhed vil derfor i mange tilfælde være konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed og udbetaling. Hos Autolånet anbefaler vi, at du ansøger om lån sammen med en medansøger, da dette øger sandsynligheden for at du får det billigste billån med lavest mulig rente og ÅOP.

Ved at benytte Autolånet sørger vi samtidig for, at bankerne og finansieringsselskaberne i vores samarbejde kommer til at konkurrere om dig som kunde. Dette gør at du hurtigt modtager flere tilbud på dit billån og herefter kan vælge det billigste billån. FDM opfordrer generelt folk til at afsøge markedet og indhente flere tilbud på deres billån og her er Autolånet et gratis og uforpligtende redskab til dig.

Ansøg her og få dine tilbud allerede i dag.

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om billigste billån – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her