Loading...

Du får Billån uden udbetaling med kun én låneansøgning - og tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Autolånet ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.062 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste lån

Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Billån, og vælge det bedste lån.

 • billån uden udbetaling ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • billån uden udbetaling modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste Bil og vælger selv det billigste billån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • billån uden udbetaling vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

2.391 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • billån uden udbetaling let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed, og du får det billigste billån uden udbetaling og uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • billån uden udbetaling altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • billån uden udbetaling altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån uden udbetaling & Autolånet

Læs mere om Autolånet her

Mere om billån uden udbetaling

Når du kigger på køb af ny bil, hvad enten den er fabriksny eller brugt, har du mulighed for at optage et billån til finansiering af købet. Der er overordnet to måder du kan finansiere dit køb på, og det er enten med eller uden udbetaling. Hvis der stilles krav om udbetaling, betyder det, at du selv medfinansierer købet af bilen ved selv at betale f.eks. 20% af bilens pris, og hvor banken eller finansieringsselskabet udsteder lån til de resterende 80%. Dette kan betyde umiddelbar lavere rente for dig i forbindelse med dit bilkøb, men der kan være andre fordele for dig, hvis du vælger at optage et billån uden udbetaling.

Visse banker og finansieringsselskaber kan stille krav om udbetaling, men det er blevet mere og mere almindeligt at der tilbydes uden udbetaling, især på fabriksnye biler.

Gennem Autolånet kan du få billån uden udbetaling og til lave renter. Størrelsen på renten vil selvfølgelig afhænge en kreditvurdering af dig som kunde. Bag Autolånet står Letfinans, som er en dansk lånemægler, der indhenter flere tilbud fra banker og finansieringsselskaber. Med Autolånet og Letfinans som mægler kommer bankerne og finansieringsselskaberne til at konkurrere om dig som kunde, hvilket kan være med til at sikre dig så lave omkostninger som muligt.

Billån med sikkerhed/pant

En anden måde at skelne mellem typer af billån, er ved lån med sikkerhed i bilen og lån uden sikkerhed i bilen. Når du optager billån med sikkerhed, betyder det, at banken eller finansieringsselskabet giver lån ved at tage bilen i pant. Når långiver har tinglyst pant i bilen, kan långiver tage bilen tilbage og sælge den, hvis ikke du betaler i henhold til låneaftalen.

Det betyder også, at skal du også være opmærksom når du f.eks. køber brugt bil, hvor der kan være restgæld i bilen, som er tilknyttet en panthaver. Der kan derfor være risiko for at komme til at hænge på restgælden i bilen, hvis ikke pantet aflyses. Når du overtager ejerskab af en bil med pant, er det derfor vigtigt, at du får aflyst pantet i bilen hos panthaver.

Med bilens stelnummer kan du slå op på Tinglysningen, og se om der evt. er pant i bilen, og hvem panthaver er.
Billån med sikkerhed/pant i bilen har umiddelbart lave renter, da risikoen for misligholdelse og afskrivning af lån er reduceret for långiver. Du betaler dog stadig for de lavere renter i form af bl.a. tinglysningsafgift. Derfor skal du bl.a. sammenligne ÅOP, når du ser på forskellige tilbud på finansiering. Det kan være en god ide at benytte en låneberegner fra Letfinans, når du sammenligner tilbud på lån til bil.

Billån uden sikkerhed/pant

Den anden type lån, er lån billån uden sikkerhed i bilen. Det betyder, at banken ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant. Renten kan være lidt højere, da den långivende bank eller finansieringsselskab ikke på samme måde har sikkerhed for sit lån. Du slipper til gengæld for at betale tinglysningsafgift mv., og bl.a. derfor skal du se på ÅOP, når du sammenligner lån. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Sammen med renter betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift m.m. Disse gebyrer indregnes i ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på flere forskellige lån, er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Hvis bankerne eller finansieringsselskaberne anser dig for at være god kunde med god økonomi, vil et billån uden udbetaling og uden sikkerhed i mange tilfælde være konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed. Ligeledes anbefaler Autolånet, at du ansøger om lån sammen med en medansøger, da dette øger sandsynligheden for et lånetilbud med lavere rente.

Autolånet sørger samtidig for, at bankerne og finansieringsselskaberne i vores samarbejde kommer til at konkurrere om dig som kunde, hvilket er med til at reducere dine omkostninger i forbindelse med billån uden udbetaling. BT har i en artikel lavet en guide til billån, hvor FDM opfordrer folk til at afsøge markedet og indhente flere tilbud på lån.

Billån uden sikkerhed og uden udbetaling kan i mange tilfælde bedre svare sig for dig, hvis du anses for at være en god kunde af bankerne og finansieringsselskaberne, og især hvis du ofte skifter bil, da omkostningerne forbundet med tinglysning, registrering etc. kan gøre det dyrt, hvis du kun påtænker at have din bil i en kortere periode.

Hos Autolånet hjælper vi med billån uden udbetaling til lave renter.

Bilkøb af forhandler eller privatperson

Du kan foretage dit bilkøb af enten bilforhandler eller privatperson. Der er både fordele og ulemper ved begge dele. Fordelen ved bilkøb gennem en bilforhandler er en række rettigheder du som forbruger har i henhold til lovgivningen, nærmere bestemt Købeloven. En af de vigtigste rettigheder du har i denne sammenhæng, er reklamationsretten, som gør, at du kan reklamere over eventuelle mangler og fejl på bilen. Eventuelle fejl og mangler skal bilforhandleren udbedre eller kompensere dig for. Det betyder til gengæld også, at du ofte også vil skulle betale mere for din bil hos en forhandler end hos en privatperson, da bilforhandleren skal indregne potentielle udgifter til dækning af fejl og mangler ved bilsalg.

Ved bilkøb af en privatperson er du ikke dækket af Købeloven, og du køber derfor din bil som beset og afprøvet, med mindre andet aftales. Der er derfor en række ting du skal være opmærksom på:
Du skal sikre dig, at der ikke er restgæld i bilen, og hvis der er, skal du og sælger sørge for at pantet i bilen aflyses hos panthaver. Ellers kan du risikere at hænge på restgælden i bilen.

Du bør tjekke bilens stand grundigt, tjekke kilometerstand, tjekke om bilen har fået de påkrævede services og om lovpligtige bilsyn har været overholdt. Hvis du først opdager eventuelle fejl og mangler efterfølgende, vil det være svært for dig at gøre reklamation overfor sælger.

Sørg for at få den originale registreringsattest på bilen fra sælger, så du kan omregistrere bilen til dig selv hos Skat/Motorregistret.
Denne artikel. fra FDM belyser hvilke ting du skal være opmærksom på i forbindelse med bilkøb af privatperson.

Mere om ÅOP

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renter, som er en omkostning du betaler for at låne penge, betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift m.m. Disse afgifter og gebyrer indregnes i ÅOP så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. ÅOP er derfor blot et regnestykke, som viser de samlede omkostninger forbundet med lånet, og er altså ikke en årlig omkostning du har på lånet.

Med ÅOP er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed.
Dette kan give dig et bedre overblik, hvis du indhenter flere lånetilbud.

Inden du låner penge

Autolånet og de banker vi samarbejder med, anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om bilfinansiering. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og derefter trække faste månedlige udgifter fra (Husleje, forsikringer, abonnementer, transport, el, vand og varme). Forbrugerrådet Tænk har her en artikel der yderligere beskriver hvordan du lægger et budget.

Med et budget kan du få et overblik over dit månedlige rådighedsbeløb, og dermed bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og om der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Ligeledes vil bankerne og finansieringsselskaberne som Autolånet samarbejder med have krav til dig der ønsker at optage billån. Der er f.eks. krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Autolånet opfylde disse minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 • Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive grundigt kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
En grundig kreditvurdering sikrer, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om billån uden udbetaling – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her