Loading...

Benyt vores Billån Beregner - og modtag tilbud fra flere banker

Lån til Bil, Båd eller MC hos din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Beregn dit næste billån og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 42.694,- kr. årligt med vores billån beregner.

 • billån beregner ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • billån beregner modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Benyt vores billån beregner og vælg selv det billigste billån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • billån beregner vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

10.259 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • billån beregner let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Vælg beløb og løbetid på vores billån beregner og modtag tilbud i dag og spar samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • billån beregner altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • billån beregner altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån beregner & Autolånet

Læs mere om Autolånet herSidst opdateret: 10/08-2023 | Læsetid: 16 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Beregn dit billån

Ønsker du at låne penge til køb af drømmebilen? Så har du med stor sandsynlighed brug for et lån til at finansiere købet. Når du skal låne penge til køb af bil, vil du sikkert gerne vide mere om, hvad det egentlig kommer til at koste dig. Og det er her, Autolånet kommer ind i billedet. Vi har skabt en billån beregner, så du let og enkelt kan indstille det ønskede lånebeløb samt hvor lang en løbetid du ønsker. Herefter får du oplyst den laveste pris, du vil kunne blive tilbudt på dit billån. I forbindelse med billån beregneren er der ligeledes et låneeksempel, hvor alle omkostninger på lånet er yderligere specificeret.

Du kan med fordel benytte Autolånets billån beregner, hvis du ønsker at vide mere om, hvad det vil koste dig at optage dit ønskede billån og få et bedre overblik over de faktiske omkostninger, der vil være i forbindelse med optagelse af lånet.

Lige nu kan du låne til 3,49% i variabel rente, og du skal ikke stille sikkerhed i bilen eller lægge udbetaling på lånet. Du får et simpelt billån, der bliver udbetalt til din konto, og du kan herefter selv frit vælge din ønskede bil.


billån beregner - Beregn dit billån

Din ansøgning

Du kan ganske gratis og uforpligtende lave en låneansøgning om billån gennem Autolånet. Vi sender din ansøgning automatisk ud til bankerne, og du vil herefter modtage lånetilbud på din ”Min side” hos os. Her kan du sammenligne tilbuddene og se hvilken bank, der har givet dig den bedste rente, ÅOP og løbetid.

Du behøver ikke at gøre brug af de lånetilbud du modtager, som efter 14-30 dage vil udløbe automatisk. Hvis du går med tanker om at optage et billån, kan du derfor ansøge gratis og uden forpligtelser gennem Autolånet og se, hvor gode tilbud du kan få.

Når du ansøger om billån hos Autolånet er det altid uden at skulle stille sikkerhed i bilen, og uden du skal lægge udbetaling på lånet.

Benyt vores billån beregner øverst på siden eller ansøg gratis og uforpligtende her.


billån beregner - Din ansøgning

Find nogle af de mest populære låneformål her

MC lån

Her kan du ansøge lån til din næste motorcykel.

Ansøg gratis og uforpligtende om MC lån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Bådlån

Gør drømmen om ny båd til virkelighed med et bådlån gennem Autolånet.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Campingvogn Lån

Tag på eventyr og road-trip med lån til ny campingvogn gennem Autolånet.

Ansøg gratis og uforpligtende om campingvogn lån herunder.ÅOP, Rente, Løbetid

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. På de fleste lån betaler du ofte gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift, betalingsgebyrer m.m. Disse gebyrer indregnes i ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed. Ved Autolånets billån beregner finder du et priseksempel, hvor du kan se alle gebyrer samt den samlede ÅOP.

Renten er den omkostning du betaler banken for at låne penge i den givne løbetid. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Gennem Autolånet og de banker vi samarbejder med, vil du blive tilbudt variabel rente på dit billån. Variabel rente betyder modsat fast rente, at renten kan ændre sig i lånets løbetid, men at renten samtidig justeres ned, hvis renten falder.

Løbetid er den samlede periode du betaler lånet tilbage over. Du skal vælge et lån med lang løbetid, hvis du ønsker lav månedlig ydelse. Hvis du derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid. Hos Autolånet anbefaler vi umiddelbart en længere løbetid og lavere månedlig ydelse, hvis du ønsker at udskifte din bil lidt oftere. Du bør desuden tilpasse din ønskede løbetid med det forventede værditab på bilen. Når du skal vælge løbetid på dit lån, så handler det om at finde frem til et beløb, som det er realistisk, at du kan afdrage på hver måned. Vil du vide mere om, hvad dit billån vil komme til at koste dig, så er du velkommen til at benytte dig af vores billån beregner. Ved at benytte dig af vores billån beregner, så vil du få indsigt i alle lånets finansielle detaljer, så du dermed ved, præcis hvad du går ind til, når du optager dit lån.


billån beregner - ÅOP, Rente, Løbetid

Hvilke omkostninger er der forbundet med et lån?

Det vil aldrig være gratis at låne penge, men det er alligevel meget forskelligt, hvilke omkostninger der er forbundet med det enkelte lån, og netop derfor er det vigtigt, at du sammenligner priser og vilkår for de enkelte lån, inden du skriver under på låneaftalen. Nedenfor kan du blive lidt klogere på de omkostninger, du bør have øje for. Der kan skelnes mellem engangsomkostninger og løbende omkostninger.

Af engangsomkostninger kan nævnes:

 • Stiftelsesprovision
 • Ekspeditionsgebyr
 • Faktureringsgebyr
 • Forsikringsgebyr
 • Dokumentgebyr

Disse omkostninger betales kun en enkelt gang i modsætning til de løbende omkostninger, som typisk betales hver måned. Der findes følgende typer løbende omkostninger:

 • Administrationsgebyrer
 • PBS-gebyrer
 • Depotgebyrer
 • Renter

Omkostningerne på dit lån kan være påvirket af typen af lånet, din økonomiske situation og størrelsen på beløbet. Det er med udgangspunkt i en kreditvurdering af dig, at omkostningerne for dit lån bliver beregnet.

Vil du sikre dig bedst muligt mod ubehagelige ekstraomkostninger, så kan med fordel benytte dig af vores billån beregner, hvor alle de ovenstående omkostninger er oplyst, og du dermed nemt kan finde frem til det billigste lån for dig.


billån beregner - Hvilke omkostninger er der forbundet med et lån

Hvilke banker er bedst til billån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste billån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Før du låner

Autolånet og de banker, vi samarbejder med, anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, inden du benytter vores billån beregner og ansøger om et billån. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst, husleje indtægter osv.), og derefter trækkes faste månedlige udgifter fra (Husleje udgifter, forsikringer osv). Ved at benytte denne beregningsmetode finder du frem til dit rådighedsbeløb, som kan give en indikation af, hvor meget du vil være i stand til at betale af på dit lån om måneden. Når du fastlægger dit budget, så bør du også tage højde for, at der er udgifter forbundet med at være bilejer, såsom betaling til forsikring, brændstof og diverse afgifter. Disse ting skal der også være lavet plads til i dit budget.

Ligeledes vil bankerne og finansieringsselskaberne, som Autolånet samarbejder med, have krav til dig, der ønsker at benytte beregneren og optage billån. Dette kan være krav til indtægt og alder. Kreditvurderingen ved ansøgningen er med til at sikre, at du som kunde får det bedst mulige lånetilbud.

Du skal hos Autolånet opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

En registrering i RKI kan gøre det svært at låne penge fremover, og det skal derfor så vidt muligt undgås. Vil du sikre dig bedst muligt mod en registrering i RKI, så vil vi hos Autolånet anbefale dig at gøre brug af vores billån beregner. Med vores billån beregner får du fuld indsigt i de udgifter, der er forbundet med lånet, og du mindsker dermed også risikoen for at optage et lån, som du ikke er i stand til at tilbagebetale, og som i sidste ende kan resultere i en registrering i RKI. Vores billån beregner er nem og enkel at benytte sig af, og så er den desuden helt gratis.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Find det bedste billån med en billån beregner

Når du skal ud og optage et billån, så har du med garanti også et ønske om at finde det bedste og billigste lån. Det er en fordel at lave grundig research og afsøge markedet, inden du beslutter dig for, hvilket billån du vil optage. Her kan du med fordel lade Autolånet være din samarbejdspartner på vejen mod det bedste billån. Vi har skabt en billån beregner, som gør det let for dig at overskue de udgifter, der er forbundet med lånet, og som dermed kan gøre dig klogere på, hvad det vil koste dig at optage et billån. Ved at benytte dig af vores billån beregner, så slipper du for ubehagelige og dyre overraskelser. Derudover tilbyder vi at samle lånetilbud fra en række forskellige udbydere, så du har mulighed for at skabe dig et overblik over dem alle og finde frem til det bedste lån for dig. Når du sammenligner lån, så er det vigtigt at huske på, at de skal have den samme løbetid og det samme beløb. Og så er det lånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som du skal have øje for, når du sammenligner de forskellige lån. Her er alle omkostninger, gebyrer og afgifter regnet med.


billån beregner - Find det bedste billån med en billån beregner

Billån beregner hos Autolånet

Skal du låne penge til køb af bil, så kan en billån beregner være et godt skridt på vejen. Hos Autolånet tilbyder vi dig at beregne prisen på dit ønskede lån helt gratis med vores billån beregner. Når du har gjort brug af vores beregner til billån, så kan vi også tilbyde at give dig et samlet overblik over de lån, du har mulighed for at vælge mellem. Du skal blot bruge to minutter på at udfylde en ansøgning, hvor du oplyser dine ønsker angående lånets beløb og lånets løbetid. Når du har sendt ansøgningen ind, så vil du efter kort tid modtage en række forskellige lånetilbud, som det står dig frit for, om du vil benytte dig af.

Gør du brug af vores billån beregner og vores service om at indsamle lånetilbud til dig, så er du godt klædt på til at finde det bedste og billigste billån for dig. Det er ganske gratis at benytte sig af vores billån beregner og at ansøge om lån gennem Autolånet, og det kan spare dig for mange penge, hvis du vælger at sammenligne lån gennem Autolånet. Vælger du at optage et billån gennem os, så vil pengene stå på din konto inden for 1-2 hverdage.

Har du spørgsmål til vores services, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Kilde: Autolånet.dk

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om billån beregner – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her