Loading...

Start ansøgning  Autolånet ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.062 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Beregn dit næste billån og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Billån, og vælge det bedste lån.

 • billån beregner ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • billån beregner modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Benyt vores billån beregner og vælg selv det billigste billån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • billån beregner vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

2.479 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • billån beregner let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Vælg beløb og løbetid på vores billån beregner og modtag tilbud i dag og spar samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • billån beregner altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • billån beregner altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån beregner & Autolånet

Læs mere om Autolånet her

Beregn dit billån

Benyt Autolånets billån beregner hvis du ønsker at se til hvilken pris du kan optage dit ønskede billån, og få et bedre overblik over de faktiske omkostninger.

Ved at indstille det ønskede lånebeløb samt hvor lang en løbetid du ønsker, kan du nedenfor se den laveste pris du vil kunne blive tilbudt på dit billån. I forbindelse med billån beregneren er der ligeledes et låneeksempel, hvor alle omkostninger på lånet er yderligere specificeret.

Lige nu kan du låne til 3,49% i variabel rente og du skal ikke stille sikkerhed i bilen eller lægge udbetaling på lånet. Du får et simpelt billån, der bliver udbetalt til din konto og du kan herefter selv frit vælge din ønskede bil.

Din ansøgning

Du kan ganske gratis og uforpligtende lave en låneansøgning om billån gennem Autolånet. Vi sender din ansøgning automatisk ud til bankerne og du vil herefter modtage lånetilbud på din ”Min side” hos os. Her kan du sammenligne tilbuddene og se hvilken bank der har givet dig den bedste rente, ÅOP og løbetid.

Du behøver ikke at gøre brug af de lånetilbud du modtager, som efter 14-30 dage vil udløbe automatisk. Du kan derfor hvis du går med tanker om at optage et billån, ansøge gratis og uden forpligtelser gennem Autolånet og se hvor gode tilbud du kan få.

Når du ansøger om billån hos Autolånet er det altid uden at skulle stille sikkerhed i bilen, og uden du skal lægge udbetaling på lånet.

Benyt vores billån beregner øverst på siden eller ansøg gratis og uforpligtende her.

ÅOP, Rente, Løbetid

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. På de fleste lån betaler du ofte gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift, betalingsgebyrer m.m. Disse gebyrer indregnes i ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed. Ved Autolånets billån beregner finder du et priseksempel, hvor du kan se alle gebyrer samt den samlede ÅOP.

Renten er den omkostning du betaler banken for at låne penge i den givne løbetid. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Gennem Autolånet og de banker vi samarbejder med, vil du blive tilbudt variabel rente på dit billån. Variabel rente betyder modsat fast rente, at renten kan ændre sig i lånets løbetid, men at renten samtidig justeres ned, hvis renten falder.

Løbetid er den samlede periode du betaler lånet tilbage over. Du skal vælge et lån med lang løbetid, hvis du ønsker lav månedlig ydelse. Hvis du derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid. Hos Autolånet anbefaler vi umiddelbart en længere løbetid og lavere månedlig ydelse, hvis du ønsker at udskifte din bil lidt oftere. Du bør desuden tilpasse din ønskede løbetid med det forventede værditab på bilen.

Før du låner

Autolånet og de banker vi samarbejder med, anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi inden du benytter vores billån beregner og ansøger om et billån. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst, husleje indtægter osv.), og derefter trække faste månedlige udgifter fra (Husleje udgifter, forsikringer osv).

Ligeledes vil bankerne og finansieringsselskaberne som Autolånet samarbejder med have krav til dig der ønsker at benytte beregneren og optage billån. Dette kan være krav til indtægt, alder og kreditvurderingen ved ansøgningen er med til at sikre, at du som kunde får det bedst mulige lånetilbud.

Du skal hos Autolånet opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 • Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om billån beregner – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her